Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Sähköiset ratkaisut

Maailman johtavana kuljetus- ja logistiikkapalvelujen tuottajana olemme keskittäneet tietotaitomme ja kokemuksemme lukuisiin sähköisiin järjestelmiin helpottaaksemme kuljetusprosessia sekä sinun työtäsi kuljetuksen eri vaiheissa.

DHL IntraShip

DHL IntraShip automatisoi lähetysrutiinisi: lähetysten valmistelun, seurannan ja hallinnoinnin. Ohjelmalla voi nopeuttaa myös satunnaisten lähetysten käsittelyä. Seurantaominaisuuksien avulla pysyt ajan tasalla lähetysten kulusta ympäri vuorokauden. Raportit auttavat hallinnoimaan lähetysvolyymejä kokonaisvaltaisesti.

Joustava työkalu erikokoisten yritysten tarpeisiin.

DHL IntraShip on helppo räätälöidä tarpeittesi mukaiseksi jo käyttöön otettaessa. Tiedon siirtäminen omista järjestelmistäsi sekä useiden käyttäjien hallinnointi, vaikka eri paikkakunnilla, on vaivatonta. DHL Express tarjoaa käyttäjätuen varmistamaan, että saat vaativammatkin asetukset käyttöösi ja voit hyödyntää ohjelman tarjoamat mahdollisuudet toiminnassasi tehokkaasti.
Ota yhteyttä DHL myyntiin

Mikä on DHL EasyShip?

DHL EasyShip on Windows-pohjainen lähetysten hallintaohjelma. Ohjelma on suunniteltu suurien lähetysmäärien hallintaan. DHL EasyShip -ohjelman voi asentaa yksittäiselle PC:lle tai useammalle käyttäjälle verkkoon. Ohjelma automatisoi päivittäiset lähetysrutiinit, lähetysten seurannan ja hallinnoinnin.

Mitkä ovat edut?

Yhdistämällä offline/online -lähetysrutiinit ja lähetysten hallinnoinnin DHL EasyShip säästää aikaa ja rahaa.
  • Poistaa toistuvien osoitteiden ja tietojen uudelleenkirjoittamisen
  • Pääsy reaaliaikaiseen lähetysten seurantatietoihin 24 h
  • Tarkistaa lähetysten minimitiedot
  • Asiakaskohtainen raportointimahdollisuus
  • Lähetysten ennakkotieto sähköpostilla vastaanottajalle
  • Käyttäjätuki (koulutus, ohjeet, puhelintuki, päivitykset, ylläpito)
  • Monikollilähetykset
Ota yhteyttä DHL myyntiin

Mitä ovat DHL:n EDI-ratkaisut?

Jokaisella yrityksellä on oma yrityskulttuurinsa ja tapansa hoitaa asioita myös sähköisessä tietojenkäsittelyssä. DHL:n EDI (Electronic Data Interchange) -ratkaisut antavat mahdollisuuden tehdä kauppaa tehokkaammin ja sujuvammin.

DHL:n EDI -ratkaisut tarjoavat yhteyden markkinapaikkoihin, jakeluverkostoihin, tuotantojärjestelmiin ja jopa ostotoimintoihin suoraan omasta järjestelmästäsi.

Mitä ovat DHL:n EDI -ratkaisut?

DHL:n EDI -ratkaisut mahdollistavat asiakaskohtaisen kaupankäynnin ja tietojenkäsittelyn kahden eri järjestelmän välillä standardinmukaisia EDI-viestejä käyttäen. Tällainen tapa toimia mahdollistaa tehokkaamman ja nopeamman tavan toimia kaupankäynnin eri vaiheissa.
 
 
Lähetysten seuranta
Lähetysten seuranta Lisää seurantavaihtoehtoja