Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Kuljetusaika Maantiekuljetuksille

Tervetuloa käyttämään maantiekuljetusten kuljetusaikalaskuria.

Laskurin avulla saat selville viitteellisen kuljetusajan seuraaville tuotteille niiden maantieteellisen saatavuuden mukaan: DHL EUROCONNECT, DHL EURAPID ja DHL DOOR-TO-MORE.

Kuljetusaikalaskuri (LeadTime Calculator) näyttää viitteellisen ovelta ovelle -toimitusajan kansainvälisille DHL Freight palveluille (DHL EUROCONNECT, DHL EURAPID, DHL DOOR-TO-MORE) maantieteellisen saatavuuden mukaan. Ilmoitettu toimitusaika perustuu DHL:n operatiiviseen toimintaan normaaliolosuhteissa. Laskuri ei huomioi pyhäpäiviä, tullauksia EU:n ulkopuolisissa kuljetuksissa, kausiluontoisia vaihteluita esim. kaluston saatavuudessa eikä odottamattomia muutoksia kuljetusolosuhteissa. Ota yhteyttä DHL Freight -yhteyshenkilöösi saadaksesi lisätietoja kohdemaan tullimääräyksistä. Kuljetusajat sitoumuksetta eivätkä ne muodosta kuljetusaikatakuuta tai sovittua kuljetusaikaa. DHL Freight pidättää oikeuden muutoksiin eikä ole korvausvelvollinen, mikäli viitteellinen toimitusaika ei toteudu.
Mikäli sinulla on kysyttävää kuljetusajoista tai haluat ottaa yhteyttä maantiekuljetusten asiantuntijoihimme, voit tehdä sen oheisen
linkin kautta
Kuljetusaika lasketaan työpäivissä.
*) Hollannin DHL EUROCONNECT-vientilähetyksille, jotka ovat pienempiä kuin 4 palettia toimitusaika on yhden päivän pidempi.