Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

DHL Express sopimusehdot

Lentopika – ja maantiepikakuljetuksia koskevat sopimusehtomme.

DHL EXPRESS KANSAINVÄLISTEN PIKAKULJETUSTEN SOPIMUSEHDOT

TÄRKEÄ HUOMAUTUS

Käyttäessänne DHL:n palveluita ”Lähettäjänä” hyväksytte omasta ja lähetyksen vastaanottajan (”Vastaanottaja”) puolesta ja muun toimitettavaan tavaraan liittyvän osapuolen puolesta, että näitä Sopimusehtoja sovelletaan palveluihin.
”Lähetykseksi” katsotaan kaikki asiakirjat tai tavarat, jotka kulkevat yhdellä lähetyslomakkeella ja jotka voidaan kuljettaa millä tahansa DHL:n valitsemalla tavalla, mukaan lukien ilma-, maantie- tai muu kuljetus. ”Lähetyslomake”käsittää minkä tahansa Lähetyksen yksilöijän tai asiakirjan, jonka DHL:n tai Lähettäjän automatisoidut järjestelmät ovat tuottaneet, kuten tarran, osoitelapun, viivakoodin, rahtikirjan tai muun lähetyslomakkeen sekä sellaisen elektronisen version. Jokainen Lähetys kuljetetaan näissä Sopimusehdoissa esitetyllä rajoitetun vastuun periaatteella. Mikäli Lähettäjä tarvitsee kattavampaa suojaa, vakuutus voidaan järjestää lisämaksusta. (Lisätietoja jäljempänä.) ”DHL” tarkoittaa mitä tahansa DHL Express -verkoston jäsentä.

Alkaen Lokakuu 01, 2016

DHL EXPRESS KOTIMAAn pikakuljetusten sopimusehdot

Tärkeä huomautus

Lähettäjällä tarkoitetaan osapuolta, joka antaa toimeksiannon DHL:lle tai sopii palvelun suorittamisesta DHL:n kanssa. Käyttäessänne DHL:n palveluita ”Lähettäjänä” hyväksytte omasta puolestanne ja muun toimitettavaan tavaraan liittyvän osapuolen puolesta, että Sopimusehdot ovat voimassa siitä hetkestä alkaen, kun DHL vastaanottaa kuljetustilauksen tai lähetyksen sen mukaan kumpi tapahtuu aiemmin, ellei DHL:n valtuutetun edustajan kanssa ole kirjallisesti muuta sovittu. Tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiinne minkään määritellyn palvelun (josta on suoritettu lisämaksu) osalta. Näitä sopimusehtoja sovelletaan kotimaan pikakuljetustoimeksiantoihin ja - sopimuksiin Suomessa, joissa lähetyksen lähtö- ja määräpaikka sijaitsevat Suomessa, kuitenkin niin että mikäli palvelu on osa kansainvälistä toimeksiantoa siihen sisältyvä esi- tai jatkokuljetuspalvelu ei kuulu näiden Sopimusehtojen piiriin. ”Lähetykseksi” katsotaan kaikki asiakirjat tai tavarat, jotka kulkevat yhdellä lähetyslomakkeella ja jotka voidaan kuljettaa millä tahansa DHL:n valitsemalla tavalla, mukaan lukien ilma-, maantie- tai muun kuljetuksen. ”Lähetyslomake” sisältää DHL:n automatisoitujen järjestelmien tuottaman osoitelapun, lentolähetyslomakkeen tai muun lähetyslomakkeen ja Lähetyslomakkeeseen liitetään nämä Sopimusehdot. Jokainen Lähetys kuljetetaan Sopimusehdoissa esitetyllä rajoitetun vastuun periaatteella. Mikäli Lähettäjä tarvitsee kattavampaa suojaa, vakuutus voidaan järjestää lisämaksusta. (Lisätietoja jäljempänä). ”DHL” tarkoittaa mitä tahansa DHL Worldwide Express Networkin jäsentä.


Maaliskuu 6, 2020

RAHAT TAKAISIN -TAKUUN EHDOT

TÄRKEÄ HUOMAUTUS

DHL hyvittää, asiakkaan pyynnöstä ja näiden sopimusehtojen ja sovellettavien kuljetussopimusehtojen rajoitusten puitteissa, asiakkaalta veloitetun tai asiakkaan maksaman lisämaksun DHL EXPRESS -lähetyksestä, joka on toimitettu myöhemmin kuin DHL:n antama toimitusaikasitoumus edellyttää.

Alkaen 01 heinäkuu 2017

Lisätietoja saat soittamalla DHL Expressin asiakaspalveluunDHL Expressin asiakaspalveluun.