Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Liiketoimintaa yli rajojen – kansainvälinen kauppa

Kansainvälinen kauppa on monimutkaista, mutta myös kiinnostava mahdollisuus liiketoiminnalle. DHL auttaa sekä kansainvälisissä tullivaatimuksissa ja kauppaterminologiassa että paikallisissa tuonti- ja vientiasioissa.

Tutustu Incoterms® -lausekkeisiin

Kansainvälinen kauppakamari hallinnoi Incoterms® -toimituslausekkeita. Ne on tunnustettu ja hyväksytty kansainvälisen kaupan standardiksi ja niitä päivitetään säännöllisesti kaupallisten edellytysten muuttuessa.

Incoterms® -lausekkeiden tunteminen varmistaa, että voit käydä kansainvälistä kauppaa sovellettavien määräysten ja menettelyjen mukaisesti.

Opi tullauksesta

©iStockphoto.com/sieto
DHL Express on ollut kansainvälisen kaupan asiantuntija yli 40 vuotta. Nykyään DHL tekee useita miljoonia tullauksia päivittäin. Olemme yksi maailman suurimmista tullaajista ja hyödynnämme paikallista asiantuntemustamme.

DHL on hyvä kumppani, sillä sen asiantuntijoilla on hyvät mahdollisuudet auttaa sinua navigoimaan monimutkaisten tullimääräysten sekä niihin liittyvän terminologian ja ohjeiden parissa. Prosessien ja terminologian ymmärtäminen auttaa sinua markkinoille pääsyssä ja voit luoda pitkäaikaisen perustan menestyksekkäälle kansainväliselle kaupankäynnille.

Mitä sinun tulee tietää viennistä

Mikään yritys ei ole liian pieni käymään ulkomaankauppaa. Monet organisaatiot auttavat yrityksiä laajentumaan ulkomaille, esimerkiksi Finpro ja paikalliset kauppakamarit.

Mitä sinun tulee tietää tuonnista

Mikään yritys ei ole liian pieni käymään ulkomaankauppaa. Monet organisaatiot auttavat yrityksiä laajentumaan ulkomaille, esimerkiksi paikalliset kauppakamarit.