Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Visiomme, tehtävämme ja strategiamme

  • Visionamme on olla The Logistics Company for the World - maailman johtava logistiikkayritys.
  • Tehtävämme – Excellence. Simply Delivered. – on siinä johtotähtenämme.
  • Strategiamme 2020:Focus.Connect.Grow. on karttamme matkalla tulevaisuuteen.

Haluamma luoda yhteyksiä ihmisten välille ja parantaa heidän elämänlaatuaan. Tähän tavoitteeseen pääsemme ehdottomalla asiakaskeskeisyydellä ja erinomaisilla suorituksilla päivästä toiseen.

Tavoitteemme The Logistics Company for the World käsittää paljon enemmän kuin globaalin läsnäolon yli 220 maassa ja alueella. Se käsittää myös enemmän kuin ainutlaatuisen kykymme tarjota suuren valikoiman logistisia ratkaisuja.

Haluamme olla juuri se logistiikkayritys, jonka puoleen ihmiset kääntyvät lähetystarpeissaan, työpaikkaa ja sijoituskohteita etsiessään, ja haluamme olla vastuullisten liiketoimintakäytäntöjen globaali mittapuu.

Strategia 2020: Focus.Connect.Grow.

Tulevaisuuden visiomme, tehtävämme ja tavoitteemme määriteltiin ensimmäisen kerran Strategiassamme 2015 ja tarkennettiin ja painotettiin uudelleen uusimmassa "Strategiassamme 2020: Focus.Connect.Grow."

Se on yksinkertainen strategia olematta liikaa yksinkertaistettu. Kunnianhimoiset ja samalla saavutettavissa olevat tavoitteet sisältävän selkeän tulevaisuuden suunnitelmamme kolme tukipylvästä ovat Focus, Connect ja Grow.

Olemme globaali logistiikkayritys, joka on hyvissä asemissa maailman kasvumarkkinoilla. Keskitymme edelleen logistiikkaan ydinliiketoimenamme ja annamme samalla panoksemme parempaan maailmaan mottomme "Living Responsibility" mukaisesti.

Yhdistyminen kautta koko organisaation

Henkilöstömme kaikkialla maailmassa omaa valtavasti tietämystä, osaamista ja lahjakkuutta. Teemme uutterasti työtä löytääksemme uusia keinoja tämän aarreaitan avaamiseksi ja sen jakamiseksi kaikkien globaalin yritysperheemme jäsenten kesken.

Kasvu uusilla markkina-alueilla

Laajennamme liiketoimintaamme kasvumarkkinoille ja -alueille, varsinkin kehittyville markkinoille ja vilkkaille sähköisen kaupankäynnin maailman markkinoille. Samalla kun etenemme kohti vuotta 2020, aiomme laajentaa logistisia palveluitamme ja tarttua kiinni näihin tilaisuuksiin.
false false

Tavoitteemme

Close

/content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_3.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.100.png /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_3_136x75.jpg /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_3_89x49.jpg

/content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_5.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.100.png /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_5_136x75.jpg /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_5_89x49.jpg

/content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_4.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.100.png /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_4_136x75.jpg /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_4_89x49.jpg

/content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_6.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.100.png /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_6_136x75.jpg /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_6_89x49.jpg

/content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_2.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.100.png /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_2_136x75.jpg /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_2_89x49.jpg

/content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_1.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.100.png /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_1_136x75.jpg /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_1_89x49.jpg

Ihmisten yhdistäminen, elämänlaadun parantaminen
DHL esittää tärkeää osaa elämänlaadun parantamisessa luomalla yhteyksiä ihmisten välille. Sillä kaupankäynnin ja hyvinvoinnin välillä on syvä yhteys. Globaali kaupankäynti on logistiikan varassa, joten logistiikkayrityksenä voimme tuoda todellista arvoa yhteiskunnalle.

Emme ainoastaan toimita erikokoisia paketteja ja varmista, että kontit saapuvat perille ajoissa: Tuomme hyvinvointia, edistämme terveyttä, voimistamme kasvua ja tuotamme iloa. Luomme joka päivä yhteyksiä ihmisten välille parantaen siten heidän elämänlaatuaan.

Lue lisää (vain englanniksi): Mission and Vision