Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Rahtiturvallisuus

DHL on tehnyt pioneerityötä perustamalla ensimmäisen maailmanlaajuisen sisäisen turvallisuusosaston. DHL on myös ottanut käyttöön kokonaisvaltaisen turvallisuusohjelman, jonka tarkoituksena on ennakoiva ja ennaltaehkäisevä toiminta sekä riittävien turvallisuustoimenpiteiden ylläpitäminen asiakkaan etujen suojelemiseksi.

DHL oli yksi ensimmäisistä globaaleista huolitsijoista, joka sai Customs Trade Partnership Against Terrorism (C-TPAT)-sertifikaatin USA:n Customs & Border Protection viranomaisten toimesta. Tämän hyväksymisprosessin tuloksena USA:n viranomaiset ovat nimenneet useat operatiiviset prosessimme C-TPAT ’Best Practice’ akkreditoinnilla.
Maailmalaajuisen vaaratilanneraportointiohjelmamme sekä paikallisten ja kansainvälisten viranomaiskontaktiemme avulla voimme taata nopean reagoinnin turvallisuuteen liittyvissä ongelmatapauksissa. Tarkka riskien arviointimme takaa, että sinun lähetyksesi on suojeltu riskien osalta.

Jos haluat lähettää tai seurata yritysten tai yksityishenkilöiden pikakuljetuksia, ota yhteyttä DHL Expressiin tai soita DHL Express -asiakaspalveluun + 358 (0)30 45 345


 
 

Jaa tämä verkkosivu muille