Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

DHL Tullaus- ja huolintapalvelut

Oletko ajantasalla ulkomaankaupan säännöksistä?

Kansainvälinen kauppa ja viranomaisvaatimukset muuttuvat nopeasti ja maailmanlaajuiset kuljetusketjut ovat haasteellisia:
  • Globalisaatio ja kansainvälisen kaupan laajeneminen: Tiivis yhteistoiminta palvelutarjoajan kanssa, jolla on asiantuntemusta yli maantieteellisten rajojen.
  • Lisääntynyt sähköisen tiedonjakamisen tarve: kuten ennakko-ilmoitukset ja viranomaistietojen jakaminen.
  • Maailmanlaajuinen suuntaus riskienhallintaan perustuvaan lähestymistapaan: Kuljetuspalveluja tarjoavat yritykset velvoitetaan antamaan ennakkotietoa lähetyksistä mm ennen lastausta, ennen lähtöä ja ennen saapumista.
  • Lisääntynyt tietoisuus määräyksistä ja niiden noudattamisesta: Tästä on tulossa johtoryhmätason aihe ja painopiste kansainvälisen kaupan yrityksissä.
  • Lisääntyneet seuraamukset sääntöjen noudattamatta jättämisestä: välitön vaikutus asiakkaiden toimitusketjuun ja taloudelliseen tulokseen.
Tänä päivänä on tärkeää, että asiantunteva huolitsija tarjoaa sinulle aitoa kilpailuetua.

Ratkaisumme sinulle:

Tullaus- ja huolintapalvelumme
Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, joilla varmistetaan yhtenäinen, johdonmukainen ja lainmukainen ulkomaankaupan toiminta, ilman viiveitä ja sanktioita.

Tullauksen ja huolinnan neuvontapalvelut
Tullaus- ja huolinta-asiantuntijoidemme avulla voimme helpottaa toimitusketjunne tullaustoimintaa, kertoa eri tullimenettelyistä, tunnistaa mahdolliset riskialueet ja parantaa sisäistä valvontaa ja sääntöjen huomioimista.


Miksi sinun kannattaa valita DHL TULLAUS- JA HUOLINTAPALVELUT:

Paikallisten asiantuntijoidemme ja maailmanlaajuisen verkostomme ansiosta voimme helpottaa tullaus- ja huolintatoimenpiteitäsi tarjoamalla ratkaisut sinun tarpeisiisi.