Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Kuljetusten hallinta

Tuotteiden kuljetus tuotantolaitoksista varastoihin, kansainvälisten, kansallisten ja paikallisten tilojen välillä sekä suoraan jakelijoille, voi aiheuttaa yli puolet tavaroidesi logistiikkakustannuksista. Jos tähän lisätään myös lopullinen jakelu kauppohin tai kuluttajalle, voivat kulut nousta jopa korkeammalle. Kuljetusketjun hallintaratkaisumme antavat sinulle resursseja ja näkyvyyttä ketjun hallintaan sinulle sopivalla kulurakenteella.
Osien ja varaosien kansainvälinen kysyntä on vaihtelevaa, jonka vuoksi kysyntään vastaaminen edellyttää tehokasta, ennustettavissaolevaa, ja ympäristöystävällisiä ratkaisua. Lento- ja merirahtipalvelumme teollisuudelle täydentyvät DHL:n laajalla maantie-, rautatie-ja intermodaalikuljetusten verkostolla. Näin varmistamme, että raaka-aineet ja valmiit tuotteet kulkevat joustavasti ja tehokkaasti kaikissa toimitusketjun vaiheissa.

Jos haluat lähettää tai seurata yritysten tai yksityishenkilöiden pikakuljetuksia, ota yhteyttä DHL Expressiin tai soita DHL Express -asiakaspalveluun + 358 (0)30 45 345 
 

Jaa tämä verkkosivu muille