Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

DHL tarjoaa enemmän kuin työpaikan

Koe DHL:llä työskentelemisen henki.

Kasva uusien haasteiden myötä

DHL tarjoaa maailman johtavana logistiikka-alan yrityksenä laajan valikoiman mielenkiintoisia työhaasteita ja -tilaisuuksia eri toimialoillamme ympäri maailman.

Rohkaisemme sinua jatkuvasti avartamaan näköpiiriäsi ja toteuttamaan mahdollisuuksiasi tarjoamalla laajan ja moninaisen valikoiman oppimis- ja kehittymistilaisuuksia.

Verkko-opiskeluportaalissamme my Talent World voit hyötyä laajasta ammatillisten kehitysohjelmavalikoimasta; tarjolla on kielikursseja, ihmisjohtamiskoulutusta, eri johtamismenetelmäkoulutusta ja muita mielenkiintoisia aihealueita.
Tavoitekeskustelujärjestelmä auttaa tunnistamaan piilevät kykysi, arvoimaan työsuorituksesi ja suunnittelemaan työurasi kehittämistä yhdessä kanssasi.

Riippumatta siitä, osallistutko johonkin akateemisen tutkinnon suorittaneille tarkoitetuista ohjelmistamme vai suoritatko jonkin monista sähköisistä opiskelukursseistamme, tarjoamme sinulle aina mahdollisuuden kantaa vastuuta ja rohkaisemme sinua kasvamaan, niin henkilökohtaisesti kuin ammatillisestikin.

Erottaudu globaalisti

DHL valtuuttaa jokaisen työntekijän osallistumaan omasta aloitteestaan aktiivisesti eri työryhmiin ja saavuttamaan tuloksia, joilla on merkitystä.

First Choice -ohjelmamme, kasvustrategiamme avaintekijä, pyrkii parantamaan suoritustamme jokaisessa asiakasyhteydessämme yksilöllisin panoksin ja tiimityöllä. Vuosittainen työntekijöiden mielipidetiedustelu (EOS) antaa työntekijöillemme tilaisuuden tuoda äänensä kuuluviin. Annetun palautteen mukaisesti ryhdytään toimiin, jotta voisimme jatkuvasti kehittyä yhtenä yrityksenä .

Yksilöllisistä ideoista ja mielipiteistä yhdenmukaiseen tapaan prosessien parantamiseksi: DHL:llä tunnustamme, kunnioitamme ja palkitsemme henkilökohtaisen sitoutumuksesi ja arvostamme tiimityötä ja ideoiden jakamista muiden kanssa lisäarvon saavuttamiseksi.

Ole ylpeä yhteisistä saavutuksistamme

DHL:llä olet osa vahvaa ryhmää, joka kunnioittaa työntekijöitään, yhteiskuntaa ja ympäristöä. Olet tekemisissä kaikkialta maailmasta peräisin olevien ihmisten kanssa ja saat tilaisuuden kokea DHL:n ainutlaatuisen kansainvälisen hengen.

Monet työntekijöistämme ovat henkilökohtaisesti sitoutuneet kehitysohjelmiin ja toimenpiteisiin, joista eri yhteisöissä elävät ihmiset kaikkialla maailmassa hyötyvät.

Katastrofiapuryhmämme (DRT) ryhtyy toimiin ihmishenkien pelastamiseksi luonnonmullistusten seurauksena. DHL pyrkii myös toimimaan esikuvana maailmanlaajuisessa taistelussa ilmastonmuutosta vastaan.”Go Green” –palvelumme avulla asiakkaamme voivat korvata kuljetuksesta syntyviä hiilipäästöjä valikoiduissa hiilipäästöjen vähentämisprojekteissa.

Tuemme ja edistämme tietoisesti moninaisuutta DHL:llä voidaksemme saada aikaan kaiken sisältävän kulttuurin, jonka ansiosta voit antaa parhaan panoksesi. Pyrimme erilaisten moninaisuusohjelmien ja –aloitteiden kautta käyttämään hyväksemme ja yhdistämään työntekijöidemme laajan osaamisen – ei vain yritystä, vaan myös sinua varten.

DHL:n työntekijänä voit olla joka päivä ylpeä siitä, mitä yhdessä saavutamme.
 
 

Jaa tämä verkkosivu muille

 

Jaa tämä verkkosivu muille