Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Saavuta tavoitteesi

DHL on rinnallasi vahvana yhteistyökumppanina tarjoten erinomaisia työtilaisuuksia kaikkialla maailmassa johtohenkilöille ja eri alojen asiantuntijoille.

Tuemme sinua tietotaitosi laajentamisessa ja henkilökohtaisessa kasvussa Työpaikan ulkopuolinen elämä antaa yhtä paljon virikkeitä kuin itse työkin.
Autamme sinua tunnistamaan vahvuutesi ja tuomaan esille piilevät kykysi erilaisten työtilaisuuksien ja ohjelmien kautta.
Sitoudumme osana ammatillista kehitystäsi tukemaan sinua taitojesi parantamisessa ja kokemuksesi laajentamisessa.

Tarjoamme verkko-opiskeluportaalimme mylearningworld.net kautta laajan valikoiman jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Näihin kuuluvat esimerkiksi vieraiden kielten oppiminen, koulutus erilaisiin asiantuntijatehtäviin ja operatiivisiin toimintoihin, johtamistaidot, tiimijohtaminena ja erilaiset johtamismenetelmät.
Käytössämme on -tavoitekeskustelut, joiden avulla varmistamme työntekijöidemme ja esimiestemme kehittymistarpeiden tunnistamisen. Näin autamme heitä suunnitelmallisessa urakehityksessä.

Menesty kanssamme!

DHL tarjoaa mielenkiintoisia ja haastavia työpaikkoja johtohenkilöille ja asiantuntijoille eri tehtäväalueilla kaikkialla maailmassa.

Löydä itsellesi oikea työtilaisuus tutkimalla Jobs-sivujamme tai osallistumalla johonkin ohjelmaamme.
 
 

Jaa tämä verkkosivu muille

 

Jaa tämä verkkosivu muille