Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Tilaisuutesi erottautua muista

Etsitkö haastetta, joka on enemmän kuin vain tavallinen työ? Tervetuloa DHL:lle! Tarjoamme sinulle tilaisuuden erottautua muista.

DHL tarjoaa akateemisen tutkinnon suorittaneille ja uraansa aloittaville erilaisia tilaisuuksia osallistua mielenkiintoisiin projekteihin, voittaa vaativia haasteita ja ottaa kantaakseen vastuuta – oikea tapa käynnistää urasi.

Akateemisen tutkinnon suorittaneille tarkoitetut ohjelmamme valmistelevat sinua parhaalla mahdollisella tavalla näihin haasteisiin ja tulevaa uraasi varten.
DHL tarjoaa globaalilla tasolla erilaisia ohjelmia akateemisen tutkinnon suorittaneille:

Tarjoamme sinulle osana ammatillista kehitystäsi laajan valikoiman jatkokoulutuskursseja ja –ohjelmia, joissa saat tarvittavat taidot ja tiedot menestyksesi takaamiseksi työelämässä.

Näihin kuuluu koulutustilaisuuksia erilaisissa asiantuntija- ja toiminnallisissa tiedoissa ja taidoissa, johtamisessa, nk. ”pehmeissä” taidoissa (soft skills) ja johtamismenetelmissä verkko-opiskeluportaalissamme mylearningworld.net.
Käytössämme on -tavoitekeskustelut, joiden avulla varmistamme työntekijöidemme ja esimiestemme kehittymistarpeiden tunnistamisen. Näin autamme heitä suunnitelmallisessa urakehityksessä.

DHL halutuimpien työnantajien TOP 100 -listallaUniversumin vuotuiseen tutkimukseen suomalaisten ammattilaisten ihannetyönantajista vastasi vuonna 2015 yhteensä yli 10.000 suomalaista yliopisto- ja korkeakoulutettua ammattilaista. DHL sijoittui kaupallista alaa edustavien henkilöiden työpaikkatoiveissa sijalle 69.

Lisätietoa Universum 2015 -ammattilaistutkimuksestaExternal Link / New Window

Kasva kanssamme!

Oletpa akateemisen tutkinnon suorittanut, joka hakee mahdollisuutta käynnistääkseen työuransa, tai sinulla on jo jonkin verran ammattikokemusta – löydät itsellesi oikea työtilaisuus tutkimalla JobsNew Window-sivujamme tai osallistumalla johonkin ohjelmaamme.
 
 

Jaa tämä verkkosivu muille

 

Jaa tämä verkkosivu muille